MAİL LİSTESİ

Yeniliklerden haberdar olmak için Mail listemize katılın.

E-Posta
SMS LİSTESİ

Numaranızı girerek yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

Cep No
Üye olmak için tıklayın

Paylaş Nefes Ailesi » Reyhan İyiuyarlar

NEFES KOÇU

01.06.1958 İzmir doğumluyum. Orta ve Lise eğitimini Karşıyaka Kız Lisesi'nde bitirdikten sonra, 9 Eylül Üniversitesi Fransızca bölümünden mezun oldum. Şu an özel bir şirkette yönetici olarak çalışmaktayım.

2002 yılında Reiki ile tanıştım ve 5 yıl içinde Reiki Master'i tamamladım.  Kiara Windrider'dan  Deeksha ve İlahi Nur enerjileri ile ilgili öğretiler aldım. Bu arada  metafizik  ile ilgili birçok kitap okudum. Bu kitaplarda yazılanları çok iyi anlıyordum ama yaşantıma bir türlü geçiremiyordum. 2007 yılında Semra Bakioğlu ile tanıştım. Bu tanışma benim yaşantımda dönüm noktası oldu. Çünkü beni Transformal Nefes ile tanıştırmıştı. Semra Bakioğlu'dan aldığım ilk özel seanstan sonra yaşantım değişmeye başlamış  ve her şey farklı bir boyut kazanmıştı.

Bu kadar kısa sürede yaşantımın değişmesi karşısında bende Transformal Nefes seminerlerine katılıp, seminerleri tamamladım. 2007 Aralık ayında Transformal nefes  ve yaşam koçluğu sertifakamı aldım.

Benim gibi Transformal nefesle yaşam kalitenizi yükseltebilir, sağlıklı bir yaşam sürebilirsiniz.

Toplam Okunma : 701

"Bu sitede paylaşılan terapi ve yöntemler herhangi bir hastalık için tanı veya tedavi yerine geçmez. Her türlü sağlık probleminiz için lütfen önce doktorunuza danışınız."